Conference call met Skype - een belangrijke afweging vooraf

Wanneer u op zoek bent naar de beste manier om conference calls te houden, zult u waarschijnlijk al snel geneigd zijn om te grijpen naar iets waar u bekend mee bent. Het eerste wat u waarschijnlijk dan ook in gedachten schiet is dat u uw zakelijke conference call met Skype zou kunnen houden. Wij van TelefonischOverleg.nl denken echter dat u hiermee uw zakelijke contacten tekort doet, en wel om de volgende redenen:

1) Verplichte software-installatie

In tegenstelling tot onze service dient u Skype-software te installeren voordat u kunt beginnen met uw conference call. Dit betekent dat u of uw werknemer kostbare tijd verliest door het treffen noodzakelijke voorbereidingen. Met de diensten van TelefonischOverleg.nl kunt u zónder voorafgaande installaties direct beginnen met uw conference call. Het invoeren van de door u ontvangen leidercode volstaat!

2) Uw klant laten werken

Een ander nadeel van de Skype-interface is dat contactpersonen die hier nog niet voor ingeschreven zijn worden gedwongen om een zakelijk account aan te maken. U dient hiervoor dus vooraf de klant te benaderen en te verzoeken om extra tijd in uw bedrijf te steken. Via onze service hoeft uw relatie enkel een code in te toetsen en kunt u beide aan de slag!

3) Gratis oogt goedkoop

U wilt als bedrijf uiteraard een professionele indruk maken, ook al bespaart u uzelf reiskosten door vanaf uw eigen locatie conference calls te voeren. Het is algemeen bekend dat Skype een gratis service is, hetgeen uw kostenbesparende maatregel onder een vergrootglas legt. Het is uiteraard niet uw bedoeling om ‘goedkoop’ over te komen, maar u wilt zeker niet teveel betalen. TelefonischOverleg.nl biedt hiertoe een aantrekkelijke uitkomst, doordat u voor een scherpe prijs alsnog een professionele indruk kunt maken!

Waarom is TelefonischOverleg de beste keus voor uw bedrijf?


  • Slechts 8 cent per minuut
  • Geen abonnement of contract
  • Reserveren is niet nodig
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis internationaal inbellen

Gratis aanmelden

  • Gratis gespecificeerde factuur
  • Niet goed? geld terug!
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • 24 / 7 / 365 klantenservice
  • Voor groot- en klein bedrijf

020 - 717 32 36

Bij ons geeft u met het grootste gemak meerdere collega's een eigen account voor telefonisch vergaderen - kosteloos en zonder abonnement! Bij TelefonischOverleg.nl vindt u alles wat u nodig hebt om professioneel én gebruiksvriendelijk te vergaderen.

Gratis aanmelden

Client Portal

Via deze Client Portal heeft u de mogelijkheid om online de accounts binnen uw bedrijf te beheren.
U heeft beschikking over de volgende opties: 

Klik op één van de onderstaande opties om verder te gaan.